Aktuális hirdetések

2024. 06. 23.

Plébániai hírlevél - 2024. június 23.  ÉVKÖZI 12. VASÁRNAP

 

 

SZIGNUM. Az Egyházi Iskola ballagási szentmiséje 22-én délelőtt fél 10-kor volt templomunkban.

GYERMEKMISSZIÓS TÁBOR. Június 24-én, hétfőn kezdődik a 40 fős gyermekmissziós tábor Fidelis nővér vezetésével. Idei témánk az imádság. Köszönöm a szülők és gyermekek előkészületekben nyújtott segítségét.

Közvetlenül a mi táborunkhoz csatlakozik az országos missziós tábor június 29. és július 2. között. Mintegy 100 gyermek érkezik a kollégiumba szerte az országból. Fogadjuk őket szeretettel!

A július 2-i szentmise után a tábor záróestjére mindenkit szeretettel várunk.

KÁLVÁRIA KÁPOLNA. A restaurált keresztek ünnepélyes átadása június 29-én, Szent Péter és Pál apostolok ünnepén este fél 7 órai szentmise keretében lesz. Utána Petrás Mária és zenekara ad koncertet „Lehullott a Jézus vére” címmel. Mindenkit szeretettel várunk! A Kálvária e napon egész nap látogatható lesz.

SZENT LÁSZLÓ. Az újvárosi Szent László templom búcsúja, egyben Dr. Gruber László atya ezüstmiséje június 30-án, vasárnap 11:00 órakor kezdődik. Figyelem! E napon a belvárosi 9 órai szentmise elmarad! A szentmise utáni egyszerű ebéd ingyenes, de a várható nagy létszám miatt aki ebédet kér, jelezze a sekrestyében vagy a plébánián.

A júliusi Adoremusok megérkeztek.

Legyetek örvendezők a reménységben, béketűrők a nyomorúságban, állhatatosak az imádságban.